Podmínky ochrany osobních údajů

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ  |  GDPR + COOKIES



REPROBEDNA.CZ

Tomáš Fojt

Českobratrská 272/7

130 00 Praha 3

IČ: 88567192

DIČ: CZ9207182963

( Dále jen “Správce”)

 

Pověřená osoba pro správu: Tomáš Fojt

E-mail kontaktu: info@reprobedna.cz



Udělujete tímto souhlas Správci, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • Jméno a příjmení
  • Název společnosti
  • E-mail
  • Telefonní číslo
  • Adresa fakturační
  • Adresa dodací

 

Výše uvedené souhlasy zpracováváme za účelem zpracování objednávky, případné reklamace objednávky a fakturace. Tyto údaje uchováváme po dobu 5 let.

 

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět , a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Tomáš Fojt; Českobratrská 272/7; Praha 130 00.

 

Dle nařízení máte právo na:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

 

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel softwarového řešení e-shopu
  • Poskytovatel softwarového řešení pro fakturaci
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme

 

Dále Správce shromažďuje následující soubory cookies:

  • Sledovací pro analyzování výkonu prodejních kanálů
  • Konverzní pro analyzování výkonu prodejních kanálů
  • Remarketingové pro správné zacílení reklamy
  • Esenciální pro celkovou funkčnost e-shopu
  • Analytické pro vylepšování našeho e-shopu

 

Cookies soubory využíváme pro:

  • Google Ads
  • Google Analytics
  • Google Merchant
  • Seznam Sklik
  • Seznam Zboží
  • Heuréka

 

Všechny soubory cookies jsou shromažďovány Vašim prohlížečem. Toto používání lze ve Vašem prohlížeči nastavit či odmítnout. Více informací zjistíte u poskytovatele Vašeho prohlížeče.