Podmínky ochrany osobních údajů

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ  |  GDPR + COOKIES



REPROBEDNA.CZ

Reprobedna s.r.o.

Zbraslavská 12/11

Praha 159 00

IČ: 14371138

DIČ: CZ14371138

zapsaná v obchodním rejstříku vedeným Městským soudem v Praze, spisová značka C 364685

( Dále jen “Správce”)

 

Pověřená osoba pro správu: Tomáš Fojt

E-mail kontaktu: info@reprobedna.cz



Udělujete tímto souhlas Správci, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • Jméno a příjmení
  • Název společnosti
  • E-mail
  • Telefonní číslo
  • Adresa fakturační
  • Adresa dodací

 

Výše uvedené souhlasy zpracováváme za účelem zpracování objednávky, případné reklamace objednávky a fakturace. Tyto údaje uchováváme po dobu 5 let.

 

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Reprobedna s.r.o., Zbraslavská 12/11, Praha 159 00.

 

Dle nařízení máte právo na:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

 

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel softwarového řešení e-shopu
  • Poskytovatel softwarového řešení pro fakturaci
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme

 

Dále Správce shromažďuje následující soubory cookies:

  • Sledovací pro analyzování výkonu prodejních kanálů
  • Konverzní pro analyzování výkonu prodejních kanálů
  • Remarketingové pro správné zacílení reklamy
  • Esenciální pro celkovou funkčnost e-shopu
  • Analytické pro vylepšování našeho e-shopu

 

Cookies soubory využíváme pro:

  • Google Ads
  • Google Analytics
  • Google Merchant
  • Seznam Sklik
  • Seznam Zboží
  • Heuréka

 

Všechny soubory cookies jsou shromažďovány Vašim prohlížečem. Toto používání lze ve Vašem prohlížeči nastavit či odmítnout. Více informací zjistíte u poskytovatele Vašeho prohlížeče.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení